Jenis Rekaan Web Korporat

Jenis rekaan web korporat yang ditawarkan pihak kami.

Kami menawarkan servis rekaan web korporat untuk syarikat, agensi mahupun orang perseorangan. Berikut kami bahagikan konsep web korporat yang disediakan kami bagi memudahkan anda memilihnya mengikut kehendak anda.

REKAAN WEB KORPORAT

Jika anda mempunyai syarikat, maka mencipta laman web korporat untuk syarikat anda adalah salah satu cara untuk menunjukkan kepada umum tentang kredibiliti syarikat anda. Namun, paparan laman web korporat yang tidak cantik dan menarik, boleh mengakibatkan merosakkan kredibiliti anda. Ini kerana prospek yang ingin mengetahui tentang syarikat anda akan mencari tentang syarikat anda di internet. Maka, apabia mereka mendapati laman web anda tidak cantik, atau tidak menarik atau tidak profesional hasil rekaannya, pasti mereka akan mencari syarikat lain untuk berurusan.

First impression yang baik adalah sangat penting untuk setiap prospek baru. Jadi, untuk membina laman web syarikat anda, paparan laman web yang menarik dan berkualiti rekaannya, perlu diambil kira.

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan kami.

PILIH JENIS REKAAN WEB / GRAFIK

Di Laman Web Kami

1. Pilih jenis rekaan web yang diingini.

2. Klik butang "MOHON QUOTE".

PERBINCANGAN

Dengan Kami

1. Berbincang tentang projek anda dengan kami.

2. Persetujuan dimeterai tentang bajet, deposit, tema, konsep dan lain-lain spesifikasi serta ekspektasi anda.

PROSES MEREKA

Dimulakan Pihak Kami

1. Setelah deposit diperoleh, pihak kami akan memulakan kerja mereka web / grafik.

2. Setelah siap, hasil kerja demo akan diberikan untuk disemak oleh anda.

3. Perubahan akan dilakukan berdasarkan semakan anda.

PELANCARAN

Web atau Grafik

1. Setelah rekaan web / grafik selesai. Baki akhir pembayaran perlu dijelaskan.

2. Web dilancarkan atau grafik diberikan secara link di dalam akaun yang disediakan.

WEB KOPORAT
MULTI HALAMAN

Khidmat Rekaan Laman Web Korporat.

Bagi pemilik syarikat atau perniagaan, mempunyai laman web korporat dapat memberikan gambaran awal kepada prospek anda tentang kredibiliti perniagaan anda. Menarik perhatian prospek sangat penting jika anda mahu menaikkan imej syarikat atau agensi anda.

Justeru, kami di E Skills, sangat percaya bahawa, rekaan web korporat yang tidak melambangkan identiti syarikat anda, tidak menarik gambarnya, tidak jelas foto yang diletakkan, tidak mengikut warna tema perniagaan anda, atau tidak sepadan dengan niche perniagaan anda, dapat mengurangkan kredibiliti anda sebagai sebuah syarikat yang ternama dan tersohor.

Justeru, menggunakan khidmat pereka laman web korporat yang berpengalaman dan kreatif, merupakan pilihan yang tepat.

WEB KORPORAT
UNI HALAMAN

Khidmat Rekaan Web Korporat.

Laman web uni atau web satu halaman hanyalah laman web yang mengandungi satu halaman sahaja. Tidak ada halaman tambahan, seperti halaman Tentang Kami, Ciri-Ciri atau Hubungi Kami. Namun, kesemua kandungan berkaitan dengan perniagaan anda akan dimasukkan ke dalam satu halaman sahaja.

Kandungan di laman web satu halaman dimuat sepenuhnya di halaman awal, menjadikan pelawat lebih lancar melihat kesemuanya dalam satu halaman. Laman web satu halaman bertujuan untuk memberikan jumlah maklumat yang tepat bagi pengguna untuk membuat keputusan dan bertindak di atasnya. Reka bentuk web yang minimum ini menghilangkan sebarang gangguan yang tidak perlu dari web, memusatkan perhatian pengguna pada kandungan yang paling penting.

LANDING PAGE
UNTUK LEAD / CTA

Khidmat Rekaan Landing Page untuk lead dan CTA.

Landing page merupakan sejenis laman web yang berdiri sendiri, yang dibuat khusus untuk pemasaran atau kempen pengiklanan. Di sinilah pelawat "mendarat" atau sampai setelah mereka mengklik pautan dalam e-mel, atau iklan dari Google, Bing, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, atau tempat serupa di web.

Tidak seperti laman web, yang biasanya mempunyai banyak tujuan dan mendorong penerokaan, landing page direka dengan satu fokus atau tujuan, yang dikenali sebagai "Call To Action" (atau CTA, pendeknya).

Fokus inilah yang menjadikan landing page sebagai pilihan terbaik untuk meningkatkan kadar conversion kempen pemasaran anda dan menurunkan kos anda untuk memperoleh lead atau penjualan.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang “MOHON QUOTE” yang disediakan di setiap halaman berkaitan.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Adakah saya perlu perbaharui hosting dan domain pada tahun berikutnya?

Kami memerlukan deposit sebanyak 50% untuk setiap tempahan.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai perkhidmatan rekaan web dan grafik kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan sebarang masalah dan sekiranya kami tidak dapat menyelesaikannya, kami menawarkan bayaran balik sepenuhnya.

You've just added this product to the cart: