Jenis Web E Learning

Jenis rekaan web eLearning yang ditawarkan pihak kami.

Kami menawarkan khidmat rekaan eLearning untuk syarikat atau orang perseorangan. Bagi memudahkan anda memilih konsep eLearning yang diingini, kami pecahkannya kepada beberapa konsep untuk anda.

REKAAN WEB E LEARNING

E Skills menawarkan khidmat rekaan web e learning yang lengkap siap dengan sistem keahlian, sistem pembelian kad kredit, direct debit dan FPX, sistem kupon, dahsboard ahli, sistem kuiz online, sistem persijilan online, integrasi zoom dan sebagainya.

Pengalaman kami dalam menyediakan web e learning ini adalah bermula pada tahun 2009 lagi. Kami bukan sahaja mereka web e learning, malah kami juga memberikan khidmat produksi modul online tutorial samada video atau bahan digital.

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan kami.

PILIH JENIS REKAAN WEB / GRAFIK

Di Laman Web Kami

1. Pilih jenis rekaan web yang diingini.

2. Klik butang "MOHON QUOTE".

PERBINCANGAN

Dengan Kami

1. Berbincang tentang projek anda dengan kami.

2. Persetujuan dimeterai tentang bajet, deposit, tema, konsep dan lain-lain spesifikasi serta ekspektasi anda.

PROSES MEREKA

Dimulakan Pihak Kami

1. Setelah deposit diperoleh, pihak kami akan memulakan kerja mereka web / grafik.

2. Setelah siap, hasil kerja demo akan diberikan untuk disemak oleh anda.

3. Perubahan akan dilakukan berdasarkan semakan anda.

PELANCARAN

Web atau Grafik

1. Setelah rekaan web / grafik selesai. Baki akhir pembayaran perlu dijelaskan.

2. Web dilancarkan atau grafik diberikan secara link di dalam akaun yang disediakan.

MULTI INSTRUKTOR

Khidmat Web E Learning untuk Multi Instruktor.

Web E Learning multi instruktor ini merujuk kepada platform online yang memuatkan lebih daripada satu instruktor sama seperti SkillShare atau Udemy. Di mana, sebagai pentadbir, anda berkuasa untuk menentukan bayaran komisyen, diskaun dan hala tuju platform pembelajaran anda.

Dalam dunia serba canggih ini, permintaan terhadap pembelajaran atas talian semakin meningkat. Ia bukan sahaja sesuai untuk pelajar-pelajar tetapi sesuai juga untuk para profesional.

Contohnya, dalam situasi pandemik Covid-19 ini, ramai pelajar sekolah dan universiti terpaksa duduk di rumah. Dan inilah masanya untuk anda membangunkan platform online yang menghimpunkan guru-guru pakar di Malaysia untuk memberikan ilmu berkaitan matapelajaran pelajar di sekolah mahupun institusi pengajian tinggi.

UNI INSTRUKTOR

Khidmat Web E Learning untuk Uni Instruktor.

Web E Learning Uni Instruktor merupakan platform pembelajaran online yang diusahakan oleh seorang instruktor sahaja. Konsep sebegini sangat relevan kepada indvidu yang mempunyai kepakaran dan kemahiran tertentu. Tidak sama seperti konsep multi instruktor, konsep uni instruktor ini akan memaparkan segala tutorial online daripada seorang instruktor sahaja.

Sebagai contohnya, anda merupakan seorang pakar bina badan, maka anda boleh mewujudkan platform e learning untuk mengajar indvidu yang berminat untuk menceburi bidang bina badan juga.

CORPORATE
LEARNING

Khidmat Rekaan Corporate Learning.

Konsep Corporate Learning ini merujuk kepada platform e learning yang dibangunkan untuk pekerja anda. Corporate learning ini dapat mengurangkan kos latihan terutamanya kepada para pekerja baru. Dengan wujudnya corporate learning ini, setiap pekerja akan mempelajari tentang tugasan, dianalisa dan diberi pentauliahan secara online.

Malah, konsep corporate learning ini dapat membolehkan setiap jabatan menghasilkan latihan yang tersendiri mengikut keperluan di jabatan mereka tanpa perlu melibatkan jabatan-jabatan lain.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang “MOHON QUOTE” yang disediakan di setiap halaman berkaitan.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Adakah saya perlu perbaharui hosting dan domain pada tahun berikutnya?

Kami memerlukan deposit sebanyak 50% untuk setiap tempahan.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai perkhidmatan rekaan web dan grafik kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan sebarang masalah dan sekiranya kami tidak dapat menyelesaikannya, kami menawarkan bayaran balik sepenuhnya.

You've just added this product to the cart: