Jenis Rekaan Grafik Pengiklanan

Jenis khidmat rekaan grafik pengiklanan yang ditawarkan pihak kami.

Kami menyediakan beberapa konsep perkhidmatan rekaan grafik pengiklanan untuk agensi berkanun mahupun swasta. Pembahagian konsep rekaan grafik pengiklanan ini akan memudahkan anda mengetahui jenis projek yang anda ingini.

KHIDMAT REKAAN GRAFIK PENGIKLANAN

E Skills menawarkan khidmat rekaan grafik pengiklanan. Ia meliputi rekaan brosur, infografik, media sosial dan juga iklan digital. Setiap rekaan grafik pengiklanan kami akan mengambil kira konsep dan tema perniagaan anda. Dalam erti kata lain, kami akan memastikan rekaan yang dihasilkan menepati kehendak dan keinginan perniagaan anda.

Dalam menghasilkan rekaan grafik pengiklanan, mengenal sifat produk amatlah penting. Penggunaan warna yang tepat, font yang sesuai serta imej yang berkaitan dapat membantu menghasilkan rekaan yang menarik. Ini kerana matlamat utama rekaan grafik pengiklanan ini adalah untuk memaksimumkan pembelian produk anda.

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan video korporat kami.

PILIH JENIS REKAAN WEB / GRAFIK

Di Laman Web Kami

1. Pilih jenis rekaan web yang diingini.

2. Klik butang "MOHON QUOTE".

PERBINCANGAN

Dengan Kami

1. Berbincang tentang projek anda dengan kami.

2. Persetujuan dimeterai tentang bajet, deposit, tema, konsep dan lain-lain spesifikasi serta ekspektasi anda.

PROSES MEREKA

Dimulakan Pihak Kami

1. Setelah deposit diperoleh, pihak kami akan memulakan kerja mereka web / grafik.

2. Setelah siap, hasil kerja demo akan diberikan untuk disemak oleh anda.

3. Perubahan akan dilakukan berdasarkan semakan anda.

PELANCARAN

Web atau Grafik

1. Setelah rekaan web / grafik selesai. Baki akhir pembayaran perlu dijelaskan.

2. Web dilancarkan atau grafik diberikan secara link di dalam akaun yang disediakan.

DESIGN
BROSUR

Khidmat Rekaan Design Brosur.

Brosur yang direka perlu memastikan tujuan utama ia dihasilkan. Ini kerana brosur yang baik akan dapat menarik perhatian pelanggan.

Sebagai pengusaha, anda perlu tahu mengapa anda inginkan brosur. Kemudian tentukan objektif brosur anda. Kadangkala brosur yang anda ingin reka disebabkan brosur terdahulu tidak efektif.

Mengenalpasti di mana brosur ini ingin diletakkan amat penting dalam setiap rekaan brosur. Kenalpasti samada ia untuk paparan laman web, pemberian sewaktu pameran, atau brosur yang diletakkan pada rak.

DESIGN
INFOGRAFIK

Khidmat Rekaan Design Infografik.

Design infografik adalah rekaan yang paling mudah untuk mendapat perhatian. Bermula dari tahun 2012, pencarian untuk infografik telah meningkat sehingga 80%.

Disebabkan inilah, rekaan design infografik menjadi popular dalam apa jua jenis kategori perniagaan. Ini disebabkan infografik dapat menyampaikan maklumat dengan cara yang ringkas dan sangat visual — apabila dirancang dan dihasilkan dengan baik.

Namun, perlu diingat, infografik yang direka secara tidak profesional dan buruk dapat menyimpang dan mengaburkan maklumat, daripada menjadikannya lebih mudah difahami. Jadi, pilihlah pereka design infografik yang kreatif dan profesional.

DESIGN
IKLAN DIGITAL

Khidmat Rekaan Design Iklan Digital.

Iklan digital merupakan kandungan visual yang turut digunakan dalam pemasaran digital. Kepandaian anda dalam mengolah iklan digital dengan baik, dapat menarik perhatian pelanggan yang melihatnya. Dan seterusnya, keyakinan terhadap produk anda turut akan meningkat.

Berita baiknya ialah, tanpa kos percetakan, iklan digital cenderung berjalan lebih murah daripada iklan cetakan. ia juga lebih pantas, daripada mengumpank pengguna untuk pergi ke kedai fizikal, iklan digital dapat membawa pengguna terus ke laman web anda untuk melakukan pembelian secara atas talian. Di sinilah kepentingan design iklan digital yang menarik.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang “MOHON QUOTE” yang disediakan di setiap halaman berkaitan.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Adakah saya perlu perbaharui hosting dan domain pada tahun berikutnya?

Kami memerlukan deposit sebanyak 50% untuk setiap tempahan.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai perkhidmatan rekaan web dan grafik kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan sebarang masalah dan sekiranya kami tidak dapat menyelesaikannya, kami menawarkan bayaran balik sepenuhnya.

You've just added this product to the cart: