Jenis Grafik Pembungkusan

Jenis khidmat rekaan grafik pembungkusan yang ditawarkan pihak kami.

Kami menyediakan beberapa konsep rekaan grafik pembungkusan untuk memudahkan anda mengenalpasti jenis projek rekaan grafik pembungkusan yang anda ingini.

REKAAN GRAFIK PEMBUNGKUSAN

E Skills menawarkan rekaan grafik pembungkusan untuk produk anda. Rekaan grafik pembungkusan yang cantik dan menarik amat penting untuk mencuri perhatian pelanggan.

Malah, rekaan grafik pembungkusan yang menarik ini mampu melariskan jualan produk anda. Ini kerana dalam pandangan pertama pelanggan, grafik pembungkusan produk anda melambangkan samada produk anda berkualiti ataupun tidak. Dalam erti kata lain, samada berbaloi membeli produk anda ataupun tidak.

Justeru, rekaan grafik pembungkusan yang cantik perlu diutamakan dalam setiap label produk anda.

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan kami.

PILIH JENIS REKAAN WEB / GRAFIK

Di Laman Web Kami

1. Pilih jenis rekaan web yang diingini.

2. Klik butang "MOHON QUOTE".

PERBINCANGAN

Dengan Kami

1. Berbincang tentang projek anda dengan kami.

2. Persetujuan dimeterai tentang bajet, deposit, tema, konsep dan lain-lain spesifikasi serta ekspektasi anda.

PROSES MEREKA

Dimulakan Pihak Kami

1. Setelah deposit diperoleh, pihak kami akan memulakan kerja mereka web / grafik.

2. Setelah siap, hasil kerja demo akan diberikan untuk disemak oleh anda.

3. Perubahan akan dilakukan berdasarkan semakan anda.

PELANCARAN

Web atau Grafik

1. Setelah rekaan web / grafik selesai. Baki akhir pembayaran perlu dijelaskan.

2. Web dilancarkan atau grafik diberikan secara link di dalam akaun yang disediakan.

DESIGN LABEL

Khidmat Rekaan Design Label Produk.

Design label produk merupakan label yang dilekatkan di setiap produk anda. Rekaan label produk ini perlu direkan mengikut tema ataupun bahan produk anda. Misalannya, anda menjual produk susu coklat, maka elemen seperti coklat, susu perlu dimasukkan dalam label produk anda.

Selain daripada itu, penggunaan font dan warna perlu juag diambil kira. Penggunaan font-font yang besar seperti SANS merupakan antara kaedah untuk menimbulkan nama produk anda. Malah, penggunaan warna yang sesuai dengan produk anda juga penting agar hasil label produk tidak bercelaru dan mengelirukan pelanggan.

Jadi, rekaan design label produk ini perlu dilakukan oleh mereka yang profesional dan kreatif.

DESIGN MOCKUP

Khidmat Rekaan Design Mockup Produk.

Design mockup adalah model reka bentuk atau peranti ukuran penuh, digunakan untuk persembahan produk atau tujuan lain. Dalam erti kata yang mudah ia sebagai kaedah untuk mempamerkan rupa bentuk reka bentuk anda apabila dikeluarkan ke dunia nyata.

Design mockup merupakan paparan awal untuk menunjukkan bagaimana rekaan produk anda akan berfungsi kepada pelanggan anda, dan ia merupakan realisasi kepada visi jenama produk anda.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang “MOHON QUOTE” yang disediakan di setiap halaman berkaitan.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Adakah saya perlu perbaharui hosting dan domain pada tahun berikutnya?

Kami memerlukan deposit sebanyak 50% untuk setiap tempahan.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai perkhidmatan rekaan web dan grafik kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan sebarang masalah dan sekiranya kami tidak dapat menyelesaikannya, kami menawarkan bayaran balik sepenuhnya.

You've just added this product to the cart: