Jenis Rekaan Grafik Koprorat

Jenis perkhidmatan rekaan grafik korporat yang ditawarkan pihak kami.

Kami menyediakan beberapa konsep rekaan grafik korporat bagi memudahkan anda mengetahui jenis projek video yang anda ingini.

KHIDMAT REKAAN
GRAFIK KORPORAT

E Skills menawarkan khidmat rekaan grafik korporat untuk agensi berkanun, swasta mahupun orang perseorangan. Kami mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam mereka grafik korporat mengikut ide dan konsep yang diingini.

Rekaan grafik korporat sangat penting untuk meningkatkan kredibiliti dan branding sesebuah perniagaan.

Cara Berurusan

Langkah dan proses untuk menggunakan perkhidmatan rekaan grafik korporat kami.

PILIH JENIS REKAAN WEB / GRAFIK

Di Laman Web Kami

1. Pilih jenis rekaan web yang diingini.

2. Klik butang "MOHON QUOTE".

PERBINCANGAN

Dengan Kami

1. Berbincang tentang projek anda dengan kami.

2. Persetujuan dimeterai tentang bajet, deposit, tema, konsep dan lain-lain spesifikasi serta ekspektasi anda.

PROSES MEREKA

Dimulakan Pihak Kami

1. Setelah deposit diperoleh, pihak kami akan memulakan kerja mereka web / grafik.

2. Setelah siap, hasil kerja demo akan diberikan untuk disemak oleh anda.

3. Perubahan akan dilakukan berdasarkan semakan anda.

PELANCARAN

Web atau Grafik

1. Setelah rekaan web / grafik selesai. Baki akhir pembayaran perlu dijelaskan.

2. Web dilancarkan atau grafik diberikan secara link di dalam akaun yang disediakan.

DESIGN KAD BISNES

Khidmat Rekaan Design Kad Bisnes

Kad bisnes merupakan identiti diri anda. Dalam rekaan kad bisnes, ia perlulah simple, dan tidak menghimpunkan terlalu banyak maklumat di dalamnya.

Anda tidak boleh mengharapkan kad bisnes anda menceritakan keseluruhan kisah mengenai syarikat anda. Apa yang harus anda harapkan ialah kad bisnes menampilkan imej profesional yang akan diingati oleh orang lain. Warna, perkataan dan tekstur kad bisnes mempunyai banyak kaitan dengan daya tarikan dan kemampuannya untuk menyampaikan imej syarikat anda.

DESIGN TEMPLAT

Khidmat Rekaan Design Templat Korporat.

Design templat adalah reka bentuk dan dokumen yang telah dibuat sebelumnya yang dapat disesuaikan mengikut kehendak anda. Templat sering dirancang untuk memenuhi standard atau spesifikasi tertentu agar ia konsisten antara pengguna dan medium.

Justeru, dengan adanya design templat untuk perniagaan anda, maka anda boleh menggunakan templat tersebut untuk penggunaan di masa depan. Contohnya, design templat untuk letterhead, dokumen syarikat, laporan syarikat, profail syarikat dan lain-lain.

Soalan Lazim (FAQ)

Ya! Kami mempunyai platform eCommerce terbaik yang memaparkan semua harga perkhidmatan kami di laman web. Hanya pergi ke halaman “Shop Sekarang”, buat akaun percuma, periksa harga dan lakukan pesanan! Sebagai alternatif, Anda boleh meminta sebut harga dengan mengklik butang “MOHON QUOTE” yang disediakan di setiap halaman berkaitan.

Kami menerima semua pembayaran menggunakan Online Perbankan Malaysia, FPX, kad kredit utama termasuk Visa, dan Mastercard. Anda boleh membayar secara dalam talian melalui laman web.

Ya. Anda akan memiliki 100% hak cipta! Anda boleh menggunakannya di mana sahaja anda perlukan dan untuk jangka masa yang tidak terbatas!

Adakah saya perlu perbaharui hosting dan domain pada tahun berikutnya?

Kami memerlukan deposit sebanyak 50% untuk setiap tempahan.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai perkhidmatan rekaan web dan grafik kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan sebarang masalah dan sekiranya kami tidak dapat menyelesaikannya, kami menawarkan bayaran balik sepenuhnya.

You've just added this product to the cart: